Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poďakovanie

Dátum: 24.04.2023
Autor: Eva Cebová
Počet videní: 739
2 min. čítania
Poďakovanie

Čistý revír = čistá príroda - čistá obec

Milí priatelia,

aj touto cestou by som Vám chcel poďakovať za účasť na sobotňajšej akcii ku dňu Zeme „Čistý revír = čistá príroda – čistá obec“. Priznám sa, že keď sme túto akciu plánovali, bol som iba mierny optimista, ale keď som ráno uvidel to množstvo odhodlaných ľudí v dobrej nálade, tak  som mal trochu hrčku v hrdle. Bolo to čiastočne od šťastia a čiastočne od milého prekvapenia. Uvedomil som si, že mnohým nám záleží na tom, v akom prostredí žijeme. Nedokážem Vás  vymenovať každého samostatne, ale spomeniem aspoň aktívny prístup školy a škôlky, našich hasičov, dôchodcov, všetkých  dobrovoľníkov a obzvlášť ďakujem poľovníkom za vytvorenie zázemia a za vynikajúci guláš, na ktorom sme si po práci pochutili. Taktiež ďakujem poslancom OZ Alekšince a zamestnancom OcÚ za pomoc pri organizovaní. Výsledkom nášho snaženia boli plné dve vlečky vyzbieraného odpadu.

Mojim želaním je, aby sme o rok túto akciu zopakovali, no prial by som si, aby bolo odpadu čo najmenej a my by sme mali iba príjemnú prechádzku prírodou a našou obcou Alekšince.

Ešte raz veľká vďaka.

S úctou starosta obce Ing. Pavel Božik

Fotky z podujatia nájdete v galérii  https://www.aleksince.sk/fotogaleria/9495/cisty-revir-cista-priroda-cista-obec

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.