Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mgr. Daniela Ďurčanská

Daniela_Durcanska_web

Mgr. Daniela Ďurčanská
Nezávislý kandidát
 
Volám sa Daniela Ďurčanská a mám 34 rokov. Pochádzam z Nitry a v Alekšinciach sme spolu s mojim manželom našli lásku. A to doslova. Spoznali sme sa počas pôsobenia v spoločnosti Euro-vat, neskôr sme našli krásny rodinný dom a narodili sa nám aj dve nádherné deti. V obci Alekšince plánujeme žiť a vytvárať budúcnosť pre nás ako i naše deti.
Vyštudovala som marketingovú komunikáciu a reklamu a v tejto oblasti som vždy pôsobila na rôznych pozíciách. Svojho času som žila i v zahraničí v Číne pri Šanghaji a neskôr vo Švédsku v Göteborgu, kde som študovala švédčinu a pracovala v oblasti kvalitatívnych a kvantitatívnych marketingových výskumov.
Ovládam plynule angličtinu a dorozumiem sa i po nemecky a španielsky. Som dobrá v organizácii či komunikácii a taktiež ovládam prácu v SAPe, Excely aj vo Photoshope. V súčasnej dobe pracujem pre spoločnosť Electrolux na pozícii Key Account Manager, kde mám na starosti kľúčových klientov. Zároveň pracujem ako marketingová manažérka pre eshop v oblasti kozmetiky a krásy.
Vo svojom voľnom čase som rada aktívna a mám rada šport v akejkoľvek forme či už bicykel, korčule, behanie, posilňovňa... Moja druhá stránka osobnosti je zase kreatívna. Rada tvorím, či už v rámci hry s deťmi alebo sa venujem ručným prácam a maľbe obrazov.
V neposlednom rade som manželka, žena a matka, ktorá chce vytvoriť podnetné, bezpečné a príjemné zázemie a prostredie pre svoje deti a manžela.
V súčasnej dobe existuje množstvo spôsobov ako zlepšiť a vytvárať kultúrne, komunitné a sociálne možnosti pre nás dospelých a naše deti. Mám veľa nápadov a chuť na tom pracovať.
Snažím sa byť prínosným ženským elementom a hájiť v zastupiteľstve záujmy rodičov, matiek, mladých, našich detí a v konečnom dôsledku aj spokojných starých rodičov.
Teším sa na akékoľvek podnety, otázky alebo postrehy z vašej strany.