Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Petícia za referendum

SÚBOR
Dátum: 21.02.2022
Autor: Eva Cebová
Počet videní: 985
Petícia za referendum

ZMOS

Vážení spoluobčania...

Obec Alekšince ako členská obec ZMOS-u, sa zapojila do petičnej akcii za rozšírenie volebných obvodov a to z jedného volebného obvodu na osem volebných obvodov. Myšlienka petície je PARLAMENT BLIŽŠIE K NÁM OBČANOM. Úroveň nášho parlamentu, odtrhnutie jeho predstaviteľov od reality a potrieb nás občanov je čoraz väčšia. Vyváženosť regionálneho zastúpenia sa úplne vytratila, nehovoriac o potrebách jednotlivých regiónov a záujmu riešenia ich požiadaviek je minimálna.

Cieľom petície je: Rovnomerné zastúpenie z každého kraja poslancami v NR SR, čím by sa zefektívnilo prenesenie požiadaviek a potrieb jednotlivých krajov.

 

Bližšie informácie môžete získať na webovej stránke: https://www.zmos.sk/peticia.html .

 

Podporte svojím podpisom myšlienku PARLAMENT BLIŽŠIE K NÁM OBČANOM. Petičný hárok nájdete počas pracovných dní pri vstupe na obecný úrad v našej obci, alebo si ho viete stiahnuť na vyššie uvedenej webovej stránke a po podpísaní ho môžete osobne doniesť na obecný úrad alebo ho vložiť do poštovej schránky, ktorá je umiestnená pri vstupe do budovy obecného úradu. Petičný hárok nájdete aj v prílohe tohto oznamu.

 

Ďakujeme za Vašu podporu...

 

 

 

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Petičný hárok Veľkosť: 131.6 kB Formát: pdf Dátum: 21.2.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.