Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ing. Anton Kušnír, MBA

Anton_Kusnir_web

Ing. Anton Kušnír, MBA
Nezávislý kandidát
 
Dovoľte, aby som sa vám predstavil. V prvom rade som jeden z vás, som syn, otec, manžel, priateľ, kolega, som občan Alekšiniec.
Mám 35 rokov, som ženatý a vychovávame spolu s manželkou Alenkou 2 krásne deti. Vyštudoval som Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Neskôr som si rozšíril vzdelanie v Prahe v oblasti manažmentu. Pracoval som na analytických pozíciách v poisťovníctve a už niekoľko rokov som na pozícii manažéra v oblasti zdravotníctva.
Veľmi si cením vašu dôveru, vďaka ktorej môžem posledné roky pôsobiť ako poslanec Obecného zastupiteľstva v Alekšinciach. Počas týchto rokov som stál spoločne s kolegami pred mnohými a nie vždy ľahkými rozhodnutiami. Získal som množstvo skúseností, vedomostí a najmä som zistil, že správne napredovanie obce je výsledkom kolektívu a nie jednotlivca.
Chcem nadviazať na doterajšie úspechy obce v oblasti hospodárenia, transparentnosti a efektívneho nakladania s finančnými prostriedkami. Mojou prioritou je dokončiť rozbehnuté projekty a nastaviť novú stratégiu obce do najbližších rokov v rámci jej ďalšieho rozvoja.
Mám rád inovácie a nové trendy, ktoré chcem aplikovať a pokračovať vo vytváraní modernej obce Alekšince.