Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Október "Mesiac úcty k starším"

Dátum: 22.10.2020
Autor: Eva Cebová
Počet videní: 1032
Október

Blahoželanie

Vážení seniori,

prebieha mesiac, kedy si Vás  s úctou a láskou  pripomíname. Október  nám pripomína jednu z najvzácnejších cností, ktorá môže byť zrodená v duši človeka. Je ňou úcta k starším. Úcta k tým, ktorí ste tvrdo pracovali, aby sa nám žilo lepšie. Úcta k Vám, milí naši otcovia, mamy a naši prarodičia.

Skláňame sa v úcte pred rokmi, ktoré ste naplnili činmi aj pre blaho našej obce, ktorú   staviame ďalej na základoch, ktoré ste jej dali Vy aj Vašou nezištnou dobrovoľníckou  prácou. V tejto oblasti ste nám veľkým vzorom a máme  sa od Vás čo učiť.

Je mi úprimne ľúto, že sa nemôžem s Vami stretnúť osobne, ako po minulé roky. Pandémia sa dotkla tiež príprav na Mesiac úcty k starším.  Plánovali sme spoločné posedenie k mesiacu október, ale pevne verím, že spoločne prekonáme toto krízové obdobie a budeme sa môcť znovu stretávať.

Všetkým  Vám  prajem, aby vaši blízki mali nielen v tomto mesiaci,  ale  aj   po celý rok  pochopenie pre Vašu neistú chôdzu, trasľavé ruky, Váš zhoršujúci sa zdravotný stav, aby vždy stáli pri Vás tak, ako ste   Vy stáli pri svojich deťoch, v dobrom aj v zlom.

Dovoľte, aby som Vám z úprimného srdca zaželal , pevné zdravie, veselú myseľ, veľa spriaznených blízkych priateľov a len tie najlepšie medziľudské vzťahy, dlhý život, vďačnosť a pomoc Vašich detí. Nech je jeseň Vášho života slnečná, plná lásky a pochopenia zo stany Vašich najbližších.

 

 

                                                              S úctou starosta obce Radoslav Ťapušík

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.