Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Individuálna návšteva kostola s možnosťou prijatia Sviatosti zmierenia a Svätého prijímania.

Dátum: 26.11.2021
Autor: Eva Cebová
Počet videní: 621
Individuálna  návšteva kostola s možnosťou prijatia Sviatosti zmierenia a Svätého prijímania.

Milí veriaci, vzhľadom na situáciu, keď nie je možné slávenie verejných svätých omší, dávam možnosť individuálnej návštevy kostola s možnosťou prijatia Sviatosti zmierenia a Svätého prijímania.

Milí veriaci,

vzhľadom na situáciu, keď nie je možné slávenie verejných svätých omší, dávam možnosť individuálnej návštevy kostola s možnosťou prijatia Sviatosti zmierenia a Svätého prijímania. Preto je kostol otvorený:

Lukáčovce: každý deň od pondelka do soboty ráno od 7.00 do 8.00 a večer od 19.00 do 20.00 hod. V nedeľu od 15.00 do 17.00 hod.

Alekšince: každý deň od pondelka do soboty od 16.00 do 17.00 hod. V nedeľu od 13.30 do 14.30 hod.

Andač: v nedeľu od 11.30 do 12.00 hod. Počas týchto hodín, budem v kostole prítomný a rád Vás vyspovedám a podám Vám Sväté prijímanie. V sobotu a v nedeľu si môžete individuálne priniesť na posvätenie adventný veniec. Taktiež pamätajme na chudobných pri nedeľnej zbierke na charitu.

Svätá omša je vysielaná každý deň z Farského kostola v Lukáčovciach o 18.00 hod., ktorú môžete sledovať online - https://www.ekostol.sk/projekt/56-lukacovce

V modlitbe a s požehnaním Miroslav Hafera,farár

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.