Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Radoslav Ťapušík

Radoslav_Tapusik_web

Radoslav Ťapušík
Nezávislý kandidát
Zástupca starostu
 
V našej obci žijem od narodenia, toho času mám 42 rokov. Počas mojich školopovinných rokov som sa venoval kynológii a bol som členom nášho Miestneho kynologického klubu Alekšince. Ako mládežník som bol jeden zo zakladajúcich členov Zväzu mladých na Slovensku - ZK Alekšince. Po ukončení povinnej vojenskej prípravy som sa zamestnal ako príslušník policajného zboru, kde som pracoval do roku 2014.
Som ženatý a otec dvoch chlapcov, ktorých spoločne s manželkou vedieme k zodpovednosti a svedomitosti. Nakoľko nepatrím k typu človeka, ktorý svoj voľný čas trávi vysedávaním doma, urobil som si poľovný lístok a následne som sa stal členom nášho Poľovného združenia Alekšince, kde sa aktívne zapájam do chodu združenia.
V roku 2014 som sa uchádzal o post starostu obce Alekšince, kde mi bola vami, občanmi, daná dôvera a počas rokov 2014 a 2022 som bol na poste starostu obce. Pre volebné obdobie 2022 – 2026 som sa rozhodol neuchádzať na post starostu obce zo zdravotných a osobných dôvodov.
Nakoľko i naďalej mám záujem sa zapájať do kultúrnospoločenského diania v obci a podieľať sa na zveľaďovaní a vytváraní podmienok pre dôstojný život v našej obci, chcem využiť získané vedomosti a skúsenosti v prospech nás, všetkých Alekšinčanov...