Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznam zriaďovateľa ZŠ s MŠ Alekšince

Dátum: 07.02.2021
Autor: Eva Cebová
Počet videní: 1666
Oznam zriaďovateľa ZŠ s MŠ Alekšince

Oznam je pre zák. zástupcov detí navštevujúcich I.- prvý stupeň ZŠ , zástupcov detí, ktoré navštevujú špeciálnu triedu a zák. zástupcov detí navštevujúcich MŠ .

Tento oznam je pre zákonných zástupcov detí navštevujúcich I.- prvý stupeň Základnej školy , zástupcov detí, ktoré navštevujú špeciálnu triedu a zákonných zástupcov detí navštevujúcich Materskú školu v našej obci...

Vážení rodičia !

Obec Alekšince ako zriaďovateľ Základnej školy s Materskou školou Alekšince po online konferencii Krízového štábu obce rozhodol o otvorení Základnej školy Alekšince pre I. – prvý stupeň a to I., II., III., a  IV ročník základnej školy, špecialnej triedy a pre otvorenie Materskej školy v Alekšinciach pre našich najmenších spoluobčanov za dodržania prísnych epidemiologických opatrení a vykonávaním ranného filtra. 

Aj touto cestou chcem vyzvať rodičov, aby sledovali edupage svojich detí, kde im boli zaslané informácie a potrebné tlačivá, ktoré treba v pondelok pri nástupe detí do Základnej školy na I. – prvý stupeň, pri nástupe detí do špeciálnej triedy  priniesť ako i rodičia detí, ktorí prinesú svoje dieťa do Materskej školy.

 Striktne vyzývame rodičov, aby rešpektovali čas nástupu detí do školského ako i predškolského zariadenia a v pondelok s každým dieťaťom prišiel minimálne jeden rodič alebo zákonný zástupca a priniesol si so sebou potrebné doklady pre obnovenie dochádzky detí v Základnej škole na I. – prvom stupni , detí v špeciálnej triede ako i detí nastupujúcich do Materskej školy.

Vážení rodičia, aj touto cestou apelujem na Vás správajme sa k sebe ohľaduplne a s pochopením jeden pre druhého a ušetrime si komentáre k daným dokladom, nakoľko pre obnovenie dochádzky tieto doklady sú potrebné, aby ste ich ráno priniesli so sebou.

Rodičia, ktorí nemajú možnosť si tieto doklady vytlačiť doma, tak tieto potrebné doklady sú umiestnené na hlavných dverách pri vstupe do budovy základnej školy a MŠ.

Len svojou zodpovednosťou sa nám podarí, aby sme sa vrátili do normálneho života.

Rodičia sledujte webovú stránku základnej školy alebo schránky, ktoré majú Vaše deti vytvorené cez edupeage, kde sa dozviete aktuálne informácie o výučbe vašich detí.

V našej obci toho času prebieha testovanie na COVID-19 dnes do 16.00 hod. V čase od 13.00 hod. je vytvorený priestor pre pedagogických a nepedagogických zamestnancov, ako i Vás rodičov. Preto aj touto cestou Vás chcem požiadať, správajme sa zodpovedne a vykonajte toto testovanie, či už v priebehu dňa alebo počas vyhradeného času aj keď je testovanie dobrovoľné. Uvedomme si, že nechránime len seba, ale aj iných. Správajme sa i naďalej zodpovedne, nakoľko, čo je dnes negatívny výsledok za pár dní, dokonca za pár hodín už nemusí platiť...

Počet čakajúcich ľudí na testovanie na ochorenie COVID-19 si viete pozrieť prostredníctvom obecnej webovej stránky alebo prostredníctvom obecnej FB stránky.

S úctou

Starosta obce    Radoslav Ťapušík

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.