Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

prof. Ing. Ján Jobbágy, PhD.

Jan_Jobbagy_web

prof. Ing. Ján Jobbágy, PhD.
Nezávislý kandidát
 
Dovoľte mi, aby som sa vám predstavil. Volám sa Ján Jobbágy a mám 42 rokov. Do Alekšiniec sme sa s mojou manželkou prisťahovali v roku 2008. Založili sme si tu rodinu, máme dve deti, ktoré navštevujú miestnu základnú školu. Obec Alekšince sa stala pre našu rodinu domovom. Počas 14 rokov sme si obľúbili život v obci a máme záujem na jej zveľadení.
Počas doktorandského štúdia na SPU v Nitre a po jeho skončení, neskôr ako člen pedagogického kolektívu, som absolvoval niekoľko študijných, neskôr pracovných pobytov doma aj v zahraničí.
V súčasnosti pôsobím ako vysokoškolský profesor, som členom niekoľkých komisií, garantom študijných programov. Som členom dozornej rady pre Hydromeliorácie, s. p. Moja
výskumná a publikačná činnosť je zameraná na meliorácie a v tejto oblasti spolupracujem s vedcami z domova aj zo sveta.
Ako potenciálny uchádzač o post poslanca v obci Alekšince sa chcem zamerať na vytvorenie bezpečného a príjemného prostredia pre všetkých.
Chcem, aby bola naša obec vybavená nielen s inovatívnymi komunikačnými technológiami dostupnými v celej obci, ale aj postupným dobudovaním vodohospodárskej infraštruktúry v jej všetkých častiach.
V obci by sa mala tiež posilňovať sociálna súdržnosť jej obyvateľov ich zapájaním sa do diania v obci. Z tohto dôvodu som aj za podporu združení, ktoré už v našej obci pôsobia, ale nebránim sa ani vzniku nových. Plne si uvedomujem, že pre splnenie všetkých predsavzatí je nutné v dnešnej dobe vynaložiť veľa úsilia. Napriek tomu verím, že spoluprácou vami zvolených ľudí posunieme našu obec vpred.