Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Znečistovanie verejného priestranstva

Dátum: 17.08.2023
Autor: Eva Cebová
Počet videní: 606
2 min. čítania
Znečistovanie verejného priestranstva

Upozornenie

Vážení občania,
nie je to tak dávno , aby som bol presný 18.januára, sme zverejnili podobné fotky. Prešlo pár mesiacov a opäť sme zostali nepríjemne zaskočení správaním niektorých našich občanov. Nezodpovedným prístupom znečisťujú verejné priestranstvá. Je dôležité uvedomiť si, že zberné nádoby na šatstvo slúžia na zber neopotrebovaného šatstva, ktoré ešte poslúži iným. Toto šatstvo sa posiela do detských domovov, do domovov opatrovateľských služieb....
Žiadame občanov, ktorým takéto správanie nie je ľahostajné a uvidia niekoho, kto takýmto nezodpovedným prístupom koná, aby ma neodkladne informovali. Keďže sa jedná o priestupok / znečisťovanie verejného priestranstva / bude takýto občan riešený v priestupkovom konaní.
Znečisťovanie verejného priestranstva je definované vo VZN č. 4/2007 a uplatňovanie sankcií voči nezodpovedným občanom bude podľa Zákona o priestupkoch č.372/1990 Zb.
Starosta obce, Ing. Pavel Božik
smeti2

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.